Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας! Εάν ενδιαφέρεστε για συνεργασία χονδρικής πώλησης μαζί μας, μπορείτε να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες.

Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού B2B μαζί μας, μπορείτε να εγγραφείτε στον ιστότοπό μας εισάγοντας όλα τα σχετικά στοιχεία σας. Μόλις δημιουργηθεί ο λογαριασμός σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να μας ενημερώσετε ότι ενδιαφέρεστε για συνεργασία B2B. Στη συνέχεια, θα ελέγξουμε τον λογαριασμό σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε περαιτέρω.

Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας ή στείλτε μας email απευθείας με όλες τις σχετικές πληροφορίες για την επιχείρησή σας, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος της εταιρείας σας, του τύπου της επιχείρησής σας, του ιστότοπου και των στοιχείων επικοινωνίας σας. θα εξετάσουμε το αίτημά σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό με οδηγίες για το πώς να προχωρήσετε.

Δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους συνεργάτες χονδρικής μας προϊόντα υψηλής ποιότητας και άριστη εξυπηρέτηση πελατών. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη διαδικασία B2B, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ανυπομονούμε να έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε μαζί σας και να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

 

 

To top

Δημιουργία Νέου Λογαριασμού

Αν έχετε ήδη λογαριασμό:
Συνδεθείτε ή Reset password